Video Galeri

Per here te pare Live ne nje televizion shqipetar Mbjellja e flokut

Transplanti i Flokeve

Zgjidhja e Vetme per Zevendesimin e Perhershem te Flokeve

Vuani nga renia e flokeve dhe po merrni ne konsiderate transplantin, zgjidhjen e vetme per zevendesimin e perhershem te flokeve?
Nuk jeni te vetmit! Mijera burra dhe gra po interesohen rreth transplantit te flokeve dhe shume prej tyre zgjedhin profesionistet e klinikes Laser Way per te rifituar floket e tyre.

Trajtimi me i Mire per Renien e Flokeve
Transplanti i flokeve eshte e vetmja menyre e zevendesimit te perhershem te flokeve. Dhe, kur flitet per transplantin e flokeve, te gjithe duam te njejtin rezultat - nje rezultat natyral.
Kjo arrihet me transplantin mikro-kirurgjikal te flokeve, teknika me e avancuar qe perdoret per zevendesimin e flokeve. Me kete metode nuk ndryshohet procesi i rritjes se flokut. Rezultati eshte krejtesisht natyral dhe praktikisht i padallueshem

Kontaktoni

Ju lutemi plotesoni formen e meposhtem ne menyre qe ne tju kontaktojme: