Mirësevini në Laser Way!

Flokë të rinj, të shëndetshëm, përgjithmonë.

Klinika “Laser Way” është klinika e parë dhe më e madhja në Shqipëri, e cila ofron shërbime ekskluzive të trajtimit të flokut!

Që nga viti 2004, klinika “Laser Way” ka realizuar mbi 15 000 transplante të flokut.

Ne ndihmojmë klientët tanë në drejtim të përmirësimit të pamjes estetike me anë të metodave tashmë të certifikuara, duke ofruar kushte moderne, personel të specializuar dhe një përvojë 17 vjeçare.

Teknikat e mbjelljes së flokut

tabs-image

DHI Hair Transplant

Implantimi Direkt i Flokëve (DHI) është teknika më e avancuar e transplantit e disponueshme për trajtimin dhe restaurimin e flokëve. Përmes metodës DHI, folikulat e flokëve nxirren fillimisht nga zona dhuruese përpara se të transplantohen drejtpërdrejt në zonën marrëse, pa pasur nevojë për prerje me bisturi apo vendosje nëpërmjet pincetave.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Sapphire FUE

Nxjerrja e njësisë folikulare (FUE) është një metodë për transplantimin e flokëve ku folikulat individualë të flokëve hiqen nga zona dhuruese duke përdorur një mjet të veçantë përpara se të implantohen tek zonat problematike të synuara. Transplantet e flokut SAPPHIRE FUE janë procedura minimalisht invazive me kohë të shkurtër rikuperimi.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Mbjellja e vetullave

Ndërhyrja me mbjelljen e vetullave është një procedurë që duhet të punohet më delikatesë, rigoroze në aspektin e formës dhe të strukturës.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Mbjellja e mjekrës

Procedura e mbjelljes së mjekrës e aplikuar kohët e fundit është një procedurë më e thjeshtë dhe e cila jep rezutate tepër të mira.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Numri i Telefonit

+355 68 208 1816

Vendndodhja

Rr. Ismail Qemali, Tiranë

Adresa Email

info@laserway.al

Orari

09:00 - 18:00

Rezervo Konsultën Falas

  Përshtypjet e pacientëve

  Përshtypjet e disa prej pacientëve tanë të veçantë të cilët na nderuan duke zgjedhur “Laser Way”.

  Duke klikuar butonin e mëposhtëm do të mund të vizitoni kanalin tonë në YouTube.

  Galeria Para - Pas

  Regjistrohu tani në Newsletter-in tonë!

  Shkrime dhe Të Reja

  Pyetje të Shpeshta mbi Transplantin e Flokëve

  1. Çfarë janë "graftet" dhe "mikro-graftet" e njësive folikulare të flokut? ...
  Më Shumë

  Pyetje dhe Përgjigje Specifike për Femrat

  1. Cilat janë shkaqet e rënies së flokut tek femrat? Rënia e ...
  Më Shumë