Mirësevini në
Laser Way

Klinika “Laser Way” është klinika e parë dhe më e madhja në Shqipëri, e cila ofron shërbime ekskluzive të trajtimit të flokut!

Që nga viti 2004, klinika “Laser Way” ka realizuar mbi 15 000 transplante të flokut.

Ne ndihmojmë klientët tanë në drejtim të përmirësimit të pamjes estetike me anë të metodave tashmë të certifikuara, duke ofruar kushte moderne, personel të specializuar dhe një përvojë 17 vjeçare.

Në bashkëpunim me klinika të njohura Europiane, klinika “Laser Way” mundëson parandalimin e rënies së flokut si tek burrat ashtu edhe tek gratë, si dhe shtimin e tij, përmes shërbimeve ekskluzive për transplantin e flokut dhe terapinë e tij, duke adresuar të gjitha problemet e shëndetit të flokut.

Shërbimet e Ofruara

Klinika “Laser Way” është klinika e parë dhe më e madhja në Shqipëri, e cila ofron shërbime ekskluzive të trajtimit të flokut!

Teknikat e mbjelljes së flokut

tabs-image

DHI Hair Transplant

Implantimi Direkt i Flokëve (DHI) është teknika më e avancuar e transplantit e disponueshme për trajtimin dhe restaurimin e flokëve. Përmes metodës DHI, folikulat e flokëve nxirren fillimisht nga zona dhuruese përpara se të transplantohen drejtpërdrejt në zonën marrëse, pa pasur nevojë për prerje me bisturi apo vendosje nëpërmjet pincetave.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Sapphire FUE

Nxjerrja e njësisë folikulare (FUE) është një metodë për transplantimin e flokëve ku folikulat individualë të flokëve hiqen nga zona dhuruese duke përdorur një mjet të veçantë përpara se të implantohen tek zonat problematike të synuara. Transplantet e flokut SAPPHIRE FUE janë procedura minimalisht invazive me kohë të shkurtër rikuperimi.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Mbjellja e vetullave

Ndërhyrja me mbjelljen e vetullave është një procedurë që duhet të punohet më delikatesë, rigoroze në aspektin e formës dhe të strukturës.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Mbjellja e mjekrës

Procedura e mbjelljes së mjekrës e aplikuar kohët e fundit është një procedurë më e thjeshtë dhe e cila jep rezutate tepër të mira.

Shiko Specialitetin
tabs-image

Përshtypje nga pacientët tanë

Përshtypjet e disa prej pacientëve tanë të veçantë të cilët na nderuan duke zgjedhur “Laser Way”.