Service: Shërbimet

14 Qershor, 2022

DHI Hair Transplant

Çfarë është Implantimi Direkt i Flokëve? Implantimi Direkt i Flokëve (DHI) është teknika më e avancuar e transplantit e disponueshme për trajtimin dhe restaurimin e  flokëve. Gjatë metodës DHI, folikulat […]

Më Shumë
14 Qershor, 2022

Sapphire FUE

Çfarë është “FUE”? Nxjerrja e Njësisë Folikulare (FUE) është një metodë për transplantimin e flokëve përgjatë aplikimit të së cilës folikulat individuale të flokëve hiqen nga zona dhuruese duke përdorur […]

Më Shumë
14 Qershor, 2022

Mbjellja e Vetullave

Si funksionon mbjellja e vetullave? Ndërhyrja  e mbjelljes së vetullave është një procedurë që duhet të punohet më delikatesë, rigoroze si në aspektin e formës ashtu edhe në atë të […]

Më Shumë
14 Qershor, 2022

Mbjellja e Mjekrës

Si realizohet mbjellja e mjekrës? Mbjellja e mjekrës është një procedurë serioze e cila përmban detaje të hollësishme. Kjo procedurë varion nga 3 deri në 6 orë në drejtim të […]

Më Shumë