Vuani nga rënia e flokëve?
Po konsideroni transplantin?

Nuk jeni të vetmit! Mijëra burra dhe gra po interesohen rreth transplantit të flokëve dhe shumë prej tyre zgjedhin profesionistët e klinikës “Laser Way” për të rifituar flokët e tyre.

Trajtimi më i mirë
për rënien e flokëve

Transplanti i flokëve është e vetmja mënyrë e zëvendësimit të përhershëm të flokëve. Dhe, kur flitet për transplantin e flokëve, të gjithë duam të njëjtin rezultat – një rezultat natyral.

Kjo gjë arrihet përmes transplantit mikro-kirurgjikal të flokëve, teknika më e avancuar e përdorur për zëvendësimin e tyre. Me anë të kësaj metode nuk ndryshohet procesi i rritjes së flokut. Rezultati është tërësisht natyral dhe praktikisht i padallueshëm.

Shërbimet e Ofruara

Klinika “Laser Way” është klinika e parë dhe më e madhja në Shqipëri, e cila ofron shërbime ekskluzive të trajtimit të flokut!

DHI Hair Transplant

Çfarë është Implantimi Direkt i Flokëve? Implantimi Direkt i ...

Sapphire FUE

Çfarë është “FUE”? Nxjerrja e Njësisë Folikulare (FUE) është ...

Mbjellja e Vetullave

Si funksionon mbjellja e vetullave? Ndërhyrja  e mbjelljes së ...

Mbjellja e Mjekrës

Si realizohet mbjellja e mjekrës? Mbjellja e mjekrës është ...

Terapia e Flokëve

Ekzistojnë metoda nëpërmjet të cilave mund të ngadalësohet ose të frenohet ritmi i dobësimit dhe i humbjes së flokëve tuaja.

Pas një ANALIZE gjithëpërfshirëse të flokut tuaj, e cila realizohet në laboratorët tanë modernë përmes metodës “Capillure Test”, mundësohet DIAGNOSTIKIMI dhe evidentimi i faktorëve që shkaktojnë rënien e flokut, ashtu si edhe përcaktimi i nevojave për mikronutrientët esencialë për flokë të shëndetshme.

TERAPIA e personalizuar për çdo pacient, përfshin terapinë zëvendësuese me mikronutrientë dhe përdorimin e lazerit profesional për oksigjenimin e rigjenerimin e folikulave të flokëve.

Klinika “Laser Way” mundëson analiza të veçanta, të tilla si:

  • Diagrama e rrënjës së flokut,
  • Matja e dendësise së flokut,
  • Përcaktimi i mungesës së substancave të nevojshme për shëndetin e flokut,
  • Diagnoza e rënies së flokut si dhe parashikimi i zhvillimit të tij në të ardhmen.

Programet tona të veçanta në gërshetim me teknologjinë moderne, mundësojnë trajtimin me sukses të të gjitha rasteve të rënies së flokëve.